Jag saknar dig..

Hej på er!
Jag har precis hittat min balklänning, och den är så sjuuuukt fin! Jag är kär! Måste beställa den snart för leveranstiden är på typ två månader med tanke på att dom gör den i en speciell storlek för mig. Jag är för liten för den minsta storleken haha. Well, jag måste bara säga det Att mitt Humör inte är på topp idag, de är nere på marken faktiskt, jag vet inte varför men Allt är bara så jobbigt.. Ska ut och träna nu, har inget bättre för mig.. Hör av mig sen! Puss sålänge

Med tanke på att jag är deppmode idag så bjuder jag på en bild, en bild på mig när jag är som snyggast ;)


Dagens allting

Dagens humör: Snigel
Dagens planer: Döööö
Dagens person: Hmm, Evelina i think
Dagens väder: Helt dött..
Dagens bästa: Han <3
Dagens sämsta: Hela dan typ?
Dagens saknad: Mormor..
Dagens Köp: Ingeee
Dagens Frisyr: Toffs
Dagens Tabbe: Vaknade upp med damp..
Dagens måste: Gooodis
dagens hat: Nej ingenting?
dagens kärlek: Secret baby ;)
dagens mat: Ingenting
dagens tanke: säg walla
Dagens klädsel: Mjuuukiskläder

15.09

Hej på er!
Jag suger på att blogga.. Eller inte på att blogga men iallafall på att uppdatera. Sorry för det, men jag vet inte om jag orkar blogga längre. Jo men asså ååååå komplicerat! Jag är hemma nu iallafall, har vart i skolan idag. Öööm, ikväll ska jag bara vara hemma med pappa och mamma tror jag, kommer inte palla gå ut. Imorgon är det fredag, sköööönt! Har faktiskt inga planer alls in för morgondagen vilket suger.. Men vi får se vad jag hittar på! Nu ska jag kolla på film, puss sålänge!


I don't know what to do

Hej alla finisar!
Jag är ledsen för uppdateringen men jag har haft fullt upp i veckan.. Var på begravning för min älskade saknade mormor i torsdags så jag har inte vart så glad.. och då har jag inte så mycket att blogga om heller satt.. Men ja, nu bloggar jag och det får ni va glada över ;) Just nu sitter jag hemma och chillar med Evve, ikväll ska jag på 60årsfest. Det är min lådsasfarfar som fyller år haha, men aaaaaaa. Skitkul, öööm..... Jag vet inte vad mer jag ska skriva, men ja så är det, jag hör av mig snart igen. Puss på er :)

Följ mig så följer jag er tillbaka!


All this way

Hej baby's! ;)
Jag var hemma från skuulan idag, eller jag drog hem runt elva eller nått. Så jag har bara chillat idag, vart hemma med pappa och så. Öööm, imorgon ska jag fixa en sak på vårcentralen efter skolan, annars vet jag inte. Ska väl träffa nån sötnos. Sen onsdag kommer systern hit och ska umgås med mig. Måste bara säga att helgen kommer bli gryyyyymt rolig. Jag och tjejerna har västa planerna! Shit, ge mig fredag nuuuuuuu! :D


Be strong

If a girl is stupid enough to love you after you broke her heart, I guarantee, she's the one.


Tatuering på g!

Måste bara meddela er att jag har bestämt tatuering nu och vart jag ska ha den. Eller det är tre olika men två små och en lite större! Det kommer ske runt den 24de. Stay tuned baby's! ;)

Thats who I am.

Hej alla fina läsare!
Sorry för den sämsta uppdaterigen i helgen, men jag har haft ganska så fullt upp faktiskt. I fredags var jag med Josse, vi drog till viktor och chillade där, sen kom Jaqueline ett tag också. Jätte trevligt! Kom hem kvart över ett, somnade och så aaa. Sen igår så träffade jag Agnes, Kling och Ellet i centrum, vi drog vidare till Café 60. Vi var där runt halv tio, drog därifrån ungefär kvart över elva. Så jag var hemma runt halv ett. Kvällen igår va supermysig! Idag ska jag inte göra nånting, ska be syrran komma hit och vara med mig. Jag är ensam hemma hela dagen fram tills sju ikväll så det skulle vara lite mysigt med sällskap faktiskt. Så jag hoppas på att hon kommer hit snart! Annars vet jag inte vad mer jag ska säga, vad ska ni göra idag? Puss

Tagga fredag, whop whop!


Bodypump

Hej alla snygga!
Kom hem för inte så länge sen, var på ett bodypump pass. Gryyyynt jobbigt men så skönt endå! Så det kommer jag köra på varenda torsdag nu! Har precis duschat nu och ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv. Kommer förmodligen inte höra av mig mer ikväll men hör av mig imorron när jag vaknat! Puss på er ;)


Cheers

Hej alla söta!
Jag är ledsen för den usla uppdateringen men Jag hade ingenting att blogga om igår. Men nu är vi tillbaka till bra uppdatering igen! :) just nu sitter jag på solektion, slutar efter denna lektionen. Asskönt! Ska vara med jaqueline och shoppa lite småsaker. Vad får ni se sen ;) imorgon är det fredag och då ska jag vara med bästa Johanna. Ööööö vad har jag mer att säga? Jag Vene men jag hör av mig senare och berättar mer om vad som händer i helgen! Puss sötnosar ;)


Troublemaker

Heeeej alla söta! ;)
Hoppas det är bra med er, det är toppen med mig. Jag och Josse drog hem från plugget för cirka en timme sen. Så nu är vi hemms hos henne och bara chillar, typ lyssnar på musik och snackar. Ytterligt mysigt! Snart ska vi typ till centrum och köpa cigg, sen ska jag sola också tror jag :) Men vi får se hur det blir med det, ikväll blir det väl till att vara med denna sötnosen och så kanske vi träffar några trevliga människor. Skönt väder är det idag också, våren är typ påväg så det är ju najs! Ööööm ja hör av mig sen om ett tag, puss sålänge sweetheart's!

En bild från när jag var blondie ;)

Nationella kan suga min.....

Hej allesammans!
Har nationella prov nu på morgonen, första delen gick åt helvete, ska ha andra delen nu så vi får se hur det går.. Önska mig lycka till. Jag hatar dethär :( buhuhyhu... Jag vill inte!


Wild ones

Godmorgon Sunshine's!
Vaknade för en halvtimme sen, har hunnit platta håret än så länge. Nu ska jag gå ner och äta nått. Sen ska jag sminka mig, välja kläder och packa väskan. Börjar tio över åtta och slutar två så det är rätt så okej tider. Juse, fick en kommentar om att jag skriver för mycket haha. Jag vet inte vad ni andra tycker om det men va jag tänker så har man väl endå en blogg till för att man ska skriva!? Och du som nu skrev den där kommentaren, du kan ju bara lägga ner och gå in på mig blogg om jag nu skriver för mycket och det stör dig. Fattar inte att du ens orkar lägga ner tiden på min blogg om du nu tycker så, tragiskt beteende :) Men måste skynda nu, pusshej!

Kiss my ass, bitch


Blir hellre blind än att se dig hålla om någon annan.

Hej alla snygga bloggläsare! :D
Hoppas allt är bra med er, jag kom nyss hem från körskolan ialalfall. Satt på teori i tre timmar, snark.. Så jävla booooring. Nu har man rätt så ont i rumpan kan jag säga ;) Well, måste bara säga att jag saknar min bebi otroligt mycket, endå har det bara gått en dag sen vi träffades. Ja, jag är cepe okej? Men jag är endå bäst! ;) Snart är det BB som gäller, drock tråkigt att se nu när Hannah inte är med längre. Jaja.. Ööööö vad ska jag mer säga? Nej jag vet inte så vi får höras sen senare helt enkelt. Puss på er! ;)

Se upp, här kommer jag!

Ska dra till Körskolan nu, hör av mig när jag kommer hem! Puss :)

Favorit helt klart!


I wanna be drunk

Yo bitche's!
Nu är typ heeeela min vecka planerad. Askönt att veta ju :) Vill ni veta? Ja det är klart ni vill!
Onsdag - Vara med Josse, fika + Sola tror jag.
Torsdag - Vara med Evelina bejb.
Fredag - Planer med Josse ;)
Lördag - Vara med min älskling.
Söndag - Plugg + chilldag
.
Låter det inte toppen? Vad ska ni göra i veckan babe's?

Dog lite av garv

Asså jag måste bara snacka ut lite.. om vad jag tycker om Sarah Tjulander. Till & börja med, asså.. Vilken sköööön tjej. Asså, man blir ju glad bara av att titta på hennes bilder. Hon är alltid så positiv och det älskar jag! Denna tjejen är en av dom få personer jag verkligen avgudar. Asså, nej.... jag finner inga ord. Din personlighet asså. Underbar! En klockren glädjespridare, så om du nån gång är på depphumöör, kolla in på hennes awesome blogg (Klicka här för att komma till den). Om du nu ser detta Sarah så vill jag bara meddela att du är grym bruden ;) Keep going!

My haters make me famous


Play it like me

Just nu sitter jag bara i sängen och har lust att hoppa från en jävl bro eller nått liknande, pappa flippar på mig hela tiden. Shit asså :O Wellwell, detta ska jag hinna med idag innan jag ska sova!
- Duscha
- Blogga
- Städa rummet
- Äta
- KANSKE åka till älsklingen
Typ så, men jag måste sätta igång nu så jag hinner med allt. Puss

Med dig är jag världens lyckligaste.

Shit vad jag är trött på personer som alltid ska va så jävla Deppmode hela jävla tiden.... Get a life säger jag bara!? Hur som helst så har jag snart slöjd men pallar inte gå på den så jag kommer dra hem. Ska hem och fixa massa saker. Ska bland annat duscha, raka benen, fixa min huuuudge garderob & massa annat! Asså aaamagaad vad jag är irreterad just nu, hör av mig senare, pusssssss


Promenix med brudarna

Hej alla älsklingar!
Idrott nudaaa, men vi har ingen lärare så jag, Fanny och jaqueline ska ut och gå i det fina vädret, livet leker när man steker lixom ;) haha, asså ni anar verkligen hur taggad jag är på att börja träna, jag ska typ träna 4 dagar i veckan. Fatta hur seeeexig jag kommer bli? Nej men fatta kroppen? Gaaaah orgasm!!
Här får ni en härlig bild på sexbomben, mig själv ;) pusssss


Godmorgon sunshine's!

Första lektionen hade vi håltumme, nu har vi engelska och gör typ charader haha. askul inte.. Dagen kommer bli aschill för alla lärare är sjuka, vi kommer ha en lärare hela dagen som inte bryr sig om vad vi gör, så najs! Efter skolan ska jag till körskolan, hahhaah omg kungligt :D hör av mig när jag har rast, puss baby's! ;)


Nattmusik!

NJUUUUUUUUUUT BITCHE'S!

Sleep well cutie's


Take care of you

Hej på er alla söta! :)
Jag kom nyss hem från min baby, kom till honom runt sju typ? Han badade, skvätte ner hela mig..... sen myste vi typ bara en massa, myspys ;) Haha nej men allvarligt.. Imorgon ska jag... Till skolan, efter det ska jag vara med nån sötis, efter det ska jag till körskolan och ta teori i tre timmar, från sex till nio -.- suck my ***. Efter det ska jag bara hem och chilla. Juste, måste kolla gymkort nu, men jag hör av mig antingen snart och säger godnatt annars så hör jag av mig imorron bitti. Pusss älsklingar ;)

Forever Young

Hey hoe!
Har vart och firat morfar nu och sådär, super mysigt verkligen! Är på bussen påväg till min babyboy nu, så är där om typ 20 min :) har saknat honom som fan bara sen igår. Hihih, men aja.. Ska kolla på bb ikväll, trist som fan nu när Hannah har lämnat huset. Men jaja, nu är det väl Camilla jag får heja på, eller vad säger ni? ;)


Tänker på dig dag som natt

Hej underbara bloggläsare!
Sitter på bussen mot älskade morfar nu, ska möta Tess om typ en kvart. Ööö vad ska jag mer säga?... Jo juste jag ska beställa gymkort ikväll också, ska verkligen sätta intåg med träningen nu, 46 kilo otränad funkar ju inte!? Så e det, men jag hör av mig snart, puss älsklingar!


Linn is the shit

Yes nu är det bild som gäller, alla håller på och flummar runt som barnrumpor i klassrummet förutom jag och jaqueline som satsar hårt! Slutar om 50 min, då ska jag dra och möta systern min och sola, sen ikväll funderar jag på att hälsa på min Babe! Måste bara säga att jag älskar er mina 1200 läsare ;) ni är bäst, pusssssd från pouse


Svenskalektion

Hey sexy ;)
Sitter på svenskalektion nu, vi ska kolla på film. Najs ju!? Efter denna lektion har jag lunch, men eftersom jag inte äter lunch så betyder det att jag får sitta och Chilla i cafeterian ist :) men hör av mig på lunchen, kisses!


Grymmaste pouse

Shit vad jag är bra! Gjorde precis klart min sak på tekniken.. Gaaaah snyggaste ever ju :D


Let's do it, bitch

Hur ska jag sminka mig idag? Vad ska jag ha för kläder idag? Vilka skor blir det idag? Vilken väska? Shit jag har typ panik... vet inte hur jag vill se ut idag!? :O
HJÄÄÄÄLP MIG! :(

Så jävla tåkigt :(

Hanna W har lämnat huset.. suck!! :( Personen med mest personlighet där! Ska man kolla på Sipan nu eller..?! Haha no thanks.. Sipan och Marcel som är de mest avtändande killarna.. Buhuhu!! Är så besviken :( Det kommer inte ens bli kul att se längre… Dom andra där är så omogna och respektlösa.

Håller ni med mig?

Grattis världens bästa morfar!

Idag är det din, bara din dag! Jag älskar dig såå mycket
image description

Sunshine

Godmorgon mina sunshine's!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det på topp faktiskt. Vaknade för en kvart sen, ska snart gå ner och äta frukost och sen efter det fixa mig. Jag börjar tio över åtta och slutar tio i tre idag så det är en ganska så jobbig dag.. Efter skolan ska jag träffa min älskade storasyster, vi ska sola & hon lovade mig att hon skulle bjuda på det hehe ;) Efter det ska vi åka till våran älskade morfar och fira honom.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MITT HJÄRTA! ♥

Godnatt allesammans!

Nu måste jag sova för imorgon är det skola som gäller, My ass va trött jag är på skolan nu asså! Fuck.. Men nu ska jag sova och drömma om min prins filip. Hihihih min älskling! Men Godnatt alla, sov så gott :)


Big brother <3

Alltid lika mysigt att ligga i sängen och kolla på big brother, synd bara att min älsklingskille inte är här :(


I love pink


Right now


All i need is you

Hej sweetheart's!
Skitkul med statistiken och speciellt alla kommentarer. Haha asså det är ju underbart hur söta ni är ;)

Allvarligt talat så garvar jag åt kommentarerna.. men jaja. Min älskling gick nyss, låte tråkigt men aa :( Nu ska jag kolla på Bigbrother och efter det ska jag duscha. Sen sova såklart, ååå så skönt! Imorgon ska jag åka och sola med min syster. Hon lovade mig att bjuda på det så klart man inte tackar nej ;) Sen på tisdag har jag körlektioner på bilskolan. Fatta hur kul? Jag ska börja med min övninskörning nu haha :D Najs ju, jag kommer ta mitt körkort före min pojkvän, det kan jag lova! Wellwell, sen ska jag plugga en massa i veckan, vara med kompisar och bara ta det lungt. Kanske, bara bara kanske att jag ska upp till gävle i helgen med pojkvännen. Men det får vi se i veckan! Så ser veckan ut för mig, ganska så chill faktiskt!


Heeeelt onödigt..

Hej alla fina!
Jag sitter fortfarande hos killen och väntar på att han ska komma hem, men nej.. Han är inte hemma förns om typ en timme om inte mer :O Jag har suttit här sen ett nu och det börjar bli jävligt tröttsamt, har ont i rumpan för har suttit still i timmar... Jag tar bussen hem nu om en halvtimme, hör av mig när jag är på väg hem. Puss sålänge!
Sommarminnen med systern min <3

Bästabästabästa


Måste fixas!

- Navelpiercing är den snyggaste piercingen en tjej kan ha! Jag har haft det tidigare, men det var trevsamt att den skulle hålla med tanke på att jag har navelbrock... Det är när det är en hård ring runt naveln typ.. Men iallafall så höll det inte, men jag ska fan gå tillbaka nu och säga att dom ska ta mer hud, den var astunn sist dom tog den. Jävla skitställe asså!? Men så är det, jag ska ta om den snart, det är såååå sjukt snyggt :O

Obeskrivlig kärlek

Tack älskling, tack så himla mycket för alla underbara stunder med dig. Du är lyckan i mitt liv, bokstavligen! Utan dig är jag helt tom. Man kan nästan säga att vi vart med varann i 15 månader nu, men lite mer komplicerat än så är det tyvärr. Men du ska bara veta hur glad jag är att det är du och jag. Med dig är jag lyckligaste tjejen i världen. Jag älskar dig obeskrivligt mycket min prins!

Follow me!


Yes Yes Yes

Denna gången är det en tjej som heter Dajana, en fin tjej som verkar vara jätte trevlig!
För att komma till hennes blogg, tryck här! ;)

Angående länkbyten, om ni är intresserade av att göra det med mig så är det bara två saker som krävs. Det första är att ni minst ska ha 250 unika läsare dagligen, bara för att jag också ska kunna tjäna på det! Den det andra, då gäller det bara att du har en snygg och stilren design. Inte så svårt?! Skriv i en kommentar så fixar vi det, puss ;)

That's life babe's

Ja, alla ni som dampar på mig och klagar på mig om att jag är en copycat som tar andras texter, bilder osv. Asså, come on!? För det första, jag kopierar inte texterna rakt av, jag gör om dom till min egna version och det är fan inte olagligt! Alla dessa hot som ni kommer med till mig kan jag anmäla, så jag är inte direkt orolig. Era anmälningar kan ni ju bara stoppa upp eller nått för det finns ingenting att anmäla, sålänge jag inte kopierar rakt av, vilket jag ABSOLUT INTE gör. Jag hatar själv copycats, men om ni kallar mig det så vet ni fan inte vad det är, sluta klaga och koncentrera er på annat viktigare. GET A LIFE! Tack :)

Brunett Vs Blondin

Vad tycker ni jag passar bäst i?
Brunett eller Blondin? :)

Jag saknar dig Mikaela!

Alla dagar med dig, alla minnen är dom roligaste i mitt liv. Jag saknar dig gumman!

Follow me on bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin ;)

Länkbyte!

Detta är en sjuukt fint tjej med en personlightet som jag avgudar! Har läst hennes blogg ett tag och den är verkligen läsvärd, klicka här för att komma till hennes blogg! ;)

Pouse tipsar er läsare!

Bronzing powder från HM, det bästa med det är ju att det är en sån extremt snygg brun färg, den ger en jämn och fin yta (för dom som kan sminka sig rätt), alltså inte för små fjortisar ;) Den håller länge och sen det sista, den är billig! Billigt brukar vara skit men inte denna. Absolut en hiss till detta puder! :)

Ska man skratta eller gråta?

Asså jag tror jag dör av garv, vilken pinsam liten brud.. Fick en kommentar om att jag var tjock!? God damn vad sjukt skrivet!?!??! Jag? Tjock? Snarare sjukt smal, grejen är den att den där tjejen som skrev det måste ju vara så jävla avundsjuk? Jag väger 46 kilo, tycker man att det är tjckt så har man big problems asså. Du som skrev detdär, du vet mycket väl själv vem du är så jag behöver inte skriva ut ditt fula namn. Dra bara och skaffa dig ett liv, eller dra och banta kanske? Bara för att du är tjock betyder det inte att alla är det! Shit va pinsam du är gumman ;)

Fuck the school

Hej alla söta ;)
Nu har vi käkat klart, det vart asgott. Nu ska baby ut och fixa sin moppe och sådär. Medans passar jag på att blogga lite och sen så ska jag överaska honom med att städa hans rum också. Han ska dra iväg snart och kolla på en sak men boxning. Så jag stannar här tills han kommer tillbaka och då ska vi dra hem till mig och äta middag med mina föärldrar. Sen efter det drar vi typ hit igen, badar jacuzzi eller hur det nu stavas hihi, mysaer till en film och sen kollar på BB, BigBrother alltså ;) Så ser det ut just nu!
Vad ska ni göra idag?
Puss på er sötnosar!


Frukost by baby


Godmorgon sunshine's!

Hoppas det är bra med er! Jag sov hos älsklingen inatt, vi vaknade ganska så nyss. Nu håller vi på och fixar frukost, toast och baguetter :) asgott ju! Jag hör av mig när vi ätit och tar upp vad som händer under dagen! Puss ;)


Saknar dig så mycket


Bigbrother <3

Hej alla söta!
Pizzan vart feeeeett god! Eddie kom och käkade med oss så de va trevligt :) nu sitter vi och kollar på Bigbrother. Älskar det ut av hela mitt hjärta! Ska söka in till det när jag är 18 ;) awesome! Men Ska kolla klart nu, hör av mig sen! Pussssss


Självförtroende

När det gäller självförtroende så måste jag bara börja med att säga en sak.. Skit i vad folk säger om ditt utseende, din kropp & allt vad dom nu skulle kunna klaga på. Dom människor som klagar har nått fel i huvet, i själva verket är det dom som inte ser nå bra ut. Dom klagar på andra bara för att må bättre själva.
Visst jag kan erkänna att jag har vart tjejen som blivit nedtryckt en gång i tiden, men jag gick igenom den jobbiga jävla tiden. Det viktigaste är bara att man kan stå upp för sig själv och inte skämmas för den man är. Tjock som smal, vit som svart.. alla är vi fina på vårat egna sätt. Belive on yourself!


You are my world


Najs

Jag hatar verkligen no-lifers som ska kommentera att man härmar andra bloggares inlägg och massa annat skit, shit kan ni bara skaffa er ett fucking liv? Om mitt inlägg nu liknar Sofia Karlbergs inlägg, vadfan har ni med det att göra? Ni visar bara att ni har ett strt brist på liv, piiiiinsamt säger jag bara! ;)

Har ni nått att säga så skriv gärna en kommentar, jag står för vad jag tycker och kommer alltid göra det. Om ni sen ska börja klaga på mig och skit så ska ni bara veta det att jag kommer garva åt varenda kommentar, för det är synd om sånna människor. Tack för mig! :)

Help me!

Arkiv: Google

Det är bögarnas fel..

Hola amigo's!
Hahah jag är bäst på spanska :)
Nej men allvarligt så sitter jag i Filips lilla krypin... Nej men hans lilla hus som han håller på med moppen i, Lyssnar på awesome musik, feeeeest hos Filip! Skämt å sido, snart ska typ sebbe hem och käka och då ska jag o älsklingen göra hemgjord pizza, myyys! Lägger upp bilder sen! ;)

image description

 


Word


Presentation jao

Presentation då.. Hejsan, jag är den finaste och snyggaste tjejen ni nånsin sett. NEJ jag hatar människor som uttrycker sig så! Jag är en pigg och feeeett glad tjej på 16 år som brinner föör skolan, skämt å sido.. Nej jag hatar skolan. Jag är mellanlång alltså typ 163 lång, smal, blåa ögon & brunt hår. Ja, jag är svensk :) På fritiden är jag mycket med tjejerna, är inte sån som dricker och skit, jag sitter hellre hemma en fredagskväll och kollar på film med min älskade pojkvän. Min pojkvän är typ mitt liv, eller nja.. men vi lever typ tillsammans. Kan skulle nääääästan kunna säga att vi vart tillsammans i 15 månader. Men lite mer komplicerat än så är det, tyvärr. Jag vet att ni bryr er ha-ha. Nej men vad ska jag mer säga?.. Jag bor hemma med min mor och far. Nej, jag är inte ensambarn.. Har en syrra som flyttat hemifrån också men jaja. I denna bloggen kommer ni få läsa allt om vad som händer i min vardag, i hope you will like it! ;)

Men vill ni veta nå mer så fråga! Puss ;)


Love life


Kääääärlek


Beach 12

Jag kan om jag vill, och jag vill.. Så nu har jag bestämt mig! Beach 12. Jag ska få den snyggaste kroppen på bara tre månader, för jag vet hur jag ska få det. Resultatet? Jag klarar det här, och det gör DU med om du bara vill. Puss sweethearts!

Arkiv: Google

Nu satsar vi!

* Blogga minst 4 gånger per dag. Sämst igentligen, men det löser jag!

* Lägga upp outfits varje dag! Kan bli det jobbigaste av allt men nu kör vi!

* Börja ta bilder på mina dagar som jag kan lägga upp. Tar aldrig bilder om dagarna. det måste ändras!

* Skriva mer roliga inlägg och göra tävlingar! En självklarhet baby's! ;)

* Få 500 unika till sommaren. Kom igen nu, hjälp mig gärna sötnosar! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0